Konsultasjon & Oppdrag
Logo

Konsultasjon

En konsultasjon er et møte med tips og råd eller starten på et oppdrag. Da kommer jeg hjem til deg og har en samtale der vi snakker om og ser på utfordringen du har i et rom eller flere.

 

Da kan jeg enten komme med tips og råd slik at du selv kan komme i riktig rettning, eller du kan hyre meg til et oppdrag der jeg jobber mer konkret med forslag, råd og tegninger til deg.

 

Oppdrag

Når du ansetter meg til et oppdrag får du en helhetlig og konkret plan for det/de rommene du trenger hjelp med. Dette innebærer en samtale der vi snakker om stil, farger og stemning, og i etterkant får du en stemningscollage som beskriver rommet. Denne drøfter vi til du er fornøyd og jeg er sikker på hva du vil ha. En stemningscollage gjør det enklere å velge farger, møbler og dekor fordi man har laget et godt grunnlag for stilen.

 

Deretter lager jeg møbelcollager som viser møbl, tekstil og dekor forslag til rommet. Disse presenterer jeg for deg og vi har en samtale om endringer eller andre alternativer.

 

Etter dette kan jeg lage tegninger av rommet, eller tegne alle møblenes plassering i en planteging slik at du lettere kan se for deg hvordan rommet blir.

 

Til slutt kan jeg assistere deg med innkjøp og ferdigstilling av rommet, men dette kan du også velge å gjøre selv.

 

Jeg kommer til å be om å få bruke bilder av resultatet, eller tegningene av rommet for å reklamere for mine tjenester på nettsiden. Disse vil være helt anonyme, slik at ingen navn eller stedsnavn vil bli nevnt. Men dette er helt valgfritt for deg.

Eksempel på moodboard.

Betten Interiør Org.nr. 913 758 145